Eye Examination

Kjo nuk eshte thjesht nje test viziv, por kabineti i vizitave eshte konceptuar ne menyre te tille qe te mundesoje diagnostikimin e te gjitha semundjeve te syrit. Nje nga pikat e forta te ketij sherbimi eshte mjekja jone Dr. Violeta RISTANIĀ  e cila ka nje experience shume vjecare klinike dhe kirurgjikale.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>