Syze Dielli

Syze te modes se fundit, me te deshiruarat si modele, sportive apo te  çmuara. Zbulo asyzet me te pershtatshme per ty.

Femra

MESHKUJ

FEMIJE

Jo te gjitha syzet e diellit jane njesoj

Me syzet e duhura te diellit, do te jeni te pajisur per te gjitha kushtet ndaj motit te jashtem, por jo te gjitha skeletet dhe xhamat e syzeve japin te njejten garanci. Zbuloni si mund te gjykoni performance e syzeve te diellit duke pasur parasysh dhe mbrojtjen dhe komfortin.

Syzet e djellit ju japin rehatine e berjes se shumices se jetes se jashtme.Por jo te gjitha syzet e diellit ofrojne te njejten garanci.

foto13

Cdo pale syze jane te perbera nga lloji i xhamave dhe skeleti specific. Xhamat vijne me materiale te ndryshme, me nje game nuancash dhe teknologjie, ndersa skeletet variojne nga materiali, forma dhe dizajni.

Cfare i bejne me te rehatshme syzet e diellit?

Nje nga rolet me te rendesishme te syzeve te diellit eshte tju ofrojne nje ndjenje shikimi te rehatshem. Kjo do te thote tju lejne te shikoni qarte pa lodhur syte tuaj, cilado qofshin kushtet. Kjo do te thote gjithashtu qe duhet tju rrine ne menyre te pershtatshme me fytyren tuaj.

• Zvoglimi i intensitetit te drites se diellit: nuancat, teknollogji speciale
Menyra kryesore nepermjet te cilave syzet e diellit ndihmojne syte tuaja ndaj rrezeve kryhet nepermjet nuancave te xhamave. Ato jane te renditura ne kategori nga 0-4 qe variojne nga erresia e ngjyres. Ne kategorite me te uleta jane syzet e diellit qe perballen me nje diell normal ndersa kur arrijme ne kategorine 4 kemi te bejme me syze per ekspozim dhe mbrojtje maksimale ndaj diellit. Nuancat e syzeve te diellit nuk jane pergjegjese per rrezet Ultravjollce, ato jane pergjegjese per komfortin  ne procesin e te parit. Ne xhama mund te aplikohet teknologjia fotokromatike, qe do te thote pershtatje e menjehershme ndaj kushteve dhe intensitetit te drites.

foto14

• Eliminimi i shkelqimit: xhama te polarizuar
per te eliminuar shkelqimin verbues, duhet te zgjidhni xhama te polarizuar. Fale filtrit special ne xhama, syzet e diellit te polarizuara jo vetem qe zvogelojne intensitetin e drites se diellit, ato gjithashtu mbrojne nga shkelqimi i tepert.

• Perzgjedhja e syzeve qe rrijne mire ne baze te: skeletit madhesise dhe formes                                                                                                                                                                                       Skeleti i syzeve tuaja duhet te pershtatet me fytyren tuaj. Sigurohuni qe bishtat kane gjatesine e duhur dhe formen e pershtatshme qe shkojne me konturet e fytyres tuaj. Kjo eshte e rendesishme jo vetem per perdorimin e perditshem, por edhe sepse skeleti kontribuon ne komfortin tuaj ne shikim duke bllokuar jashte dritat qe vijne anesor.

Sa mire do te me mbrojne mua syzet e diellit?

Pervec komfortit visual, aresyeja kryeore per te veshur syzet e diellit eshte te mbrojme syte tane nga demtimet e mundshme. Xhama dhe skelete te ndryshme do tju japin nje mbrojtje  me te mire.

• Mbrojtja mekanike: materiali i xhamave dhe skeletit
Materiali i xhamave ofron mbrojtje mekanike ndaj impakteve te jashtme. Xhamat dhe skeletet te perbera nga Polycarbonati jane te pathyeshme dhe shume mire te perdorshme me njerezit qe merren me sport apo femijet.

Mbrojtja ndaj rrezeve UV: materiali dhe trajtimi special i xhamave
Materiali me te cilin jane perbere xhamat tuaj ndikon drejtpersedrejti ne impaktin dhe aftesine per te absorbuar rrezet Uv, me material te caktuara qe mbrojne me shume sesa materialet e tjera syte ndaj rrezeve Ultravjollce. Mbrojtja ekstra arrihet nepermjet dhenies dhe aplikimit te nje trajtimi special te xhamave ne menyre qe te bllokohen ne menyre me eficente rrezet UV.

• Mbrojtja plotesuese fale formes se skeletit tuaj
Forma e skeletit luan nje rol te rendesishem nga mbrojtja UV dhe nga elementet e jashtem si pluhuri dhe polenet.
Si pershembull, skeletet e rrumbullakta, jane me eficente per  mbrojte te pergjithshme dhe anesore sesa ato qe rrijne ne menyre perfekte ne fytyre.

Kombinimet e mundshme te xhamave dhe skeleteve, jane te pafundme dhe cdo pale syze dielli eshte dizenjuar ne perfitimet specifike ne varesi te nevojave specifike dhe stilit te jeteses se perdoruesit. Per nje ide me te mire per perzgjedhjen e xhamave dhe skeleteve qe ju shkon, shikoni ne portalin tone online dhe mjetet djagnostikuese.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>