Lente Optike (Xhamat Optike)

essilor

Lentet me te mira oftalmiche, marka essilor lider boteror i prodhimit te xhamave.

Xhamat Oftalmiche

Perzgjidh lentet me te pershtatshme  per nevojat e kerkesat e tua personale.Perzgjidh nga gama  jashtzakonisht e gjere qe te veme ne dispozicion.

Materialet

Materiali eshte nje komponent thelbesor i xhamave  ophthalmic. Ju sjellin korrigjimin optik, te shoqeruar me disajnin me te fundit. I kombinuar me shtresat e saj perberese, kane si qellim qe personat qe i veshin keto syze te harrojne pothuajse fare qe kane veshur syze.

Egzistojne dy lloj xhamash:

- xham – organike

Peerzgjedhja e  materialit te duhur ka nje impact te rendesishem estetik tek shtresa perberese dhe jetegjatesia e syzeve.

Shtresat perberese

Essilor me shtresa perberese antireflektuese

Per nje dite me te rehatshme

E bazuar ne teknollogjine me te avancuar xhamat antirefleks me veshje Essilor, aplikohen ne lentet e syrit,sjellin nje comfort te perditshem per personin I cili vesh syzet bazuar ne konditat e:

 • Transparences per nje shikim me te qarte
 • Rezistences ndaj gervishtjes per nje jetegjatesi me te madhe te xhamave
 • Vetite antistatike per te parandaluar depozitimin e grumbullimin e pluhurit
 • Rezistencen ndaj njollave per te parandaluar shenjat e gishtave
 • Mbrojtje ndaj ujit

Xhamat  e ngjyrosura

Xhama te ngjyrosura apo syze dielli?

Nuk eshte e lehte te pergjigjesh pasi nje pale syze me xhama te ngjyrosur nuk jane njesoj me syzet e diellit..

Per tju ndihmuar ne zgjedhjen tuaj, Essilor krjoi ESSICOLOR e cila bashkon te gjitha llojet e tekonollogjive me te avancuara sebashku me nje game te pafundme ngjyrash te xhamave optike  te cilat ju mund ti perzgjidhni sipas nevojave dhe shijes suaj.

 • Per njerezit qe jane te perqendruar nga ndjesia e komfortit dhe teknollogjise se re, katalogu yne Mbrojtja ndaj diellit Sunlight ju propozon zgjidhjet me funksionale te pershtatura ne te gjitha kushtet e ndricimit ndaj diellit dhe rrezatimit.
 • Per viktimat e modes, CITYtrends  propozon nje game te madhe te  perzgjedhjes se ngjyrave dhe efekteve te sofistikuara.
 •  Per njerez dinamik ne kerkim te performances ne nje lloj aktiviteti specific,qofte ky sportive, ACTIVlife  ju adresohet juve.
 • Per njerez hypersensitive apo shume te ndjeshem, te shqetesuar ndaj shendetit te tyre vizivMEDICALvision integron nje koleksion te pafundem te filtrave te specializuar me mbrojtjen e syve tuaj.
 •  Photokromatiket

Xhamat Essilor Transitions

Zbuloni performance e larte te adaptimit te xhamave tane!

Xhamat Essilor Transitions jane shume te qarte ne ambjentet e brendshme dhe gjate nates.Kur ju dilni ato adaptohen ne menyre spontane ne varietetet e ndryshme te drites se cilen ju mund ta shijoni fale syzeve tona:

 • Nje shikim te rehatshem i cili redukton lodhjen e syve dhe eliminon picerrimin e syve ne diell
 • Perfitimi syzeve ideale te diellit per perdorim brenda e jashte
 • Mbrojtja e perditshme ndaj rrezeve UV  mbulim100% UVA dhe UVB ,

Xhamt Essilor Transitions jane te rekomandueshme per tu veshushur  nga cdo moshe..
Ato ekzistojne ne ngjyre kafe dhe  Gri,dhe ju mund te perzgjidhni ne nje game  complete ngjyrash,disajni,materiali dhe pershkrimi (single vision, bifocal, and Varilux progressive), dhe tevperzgjidhni cdo lloj skeleti , deri te skeletet me trendi.

Xhamat  monofokale

Ju lejojne te shikoni vec ne nje distance: ose afer ose larg. Kane nje fushe te gjere shikimi .Jane idelale per te gjithe.

Xhamat progresive

Vetem me nje pale syze te tilla ju  garantoni nje shikim te pershtatshem per te gjitha distancat:afer larg dhe ndermjetese.Zbuloni benefitet e xhamave  progressive.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>